• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Taifun kleding is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Taifun bij Koopman Mode 

Taifun damesmode is voor de vrouw die op zoek is naar elegante, vrouwelijke en draagbare fashion. De diverse collectie van Taifun bestaat uit jurken, tops, blouses, broeken, vesten en nog meer! 

Contact
 
Taifun voor dames

Taifun is de ideale combinatie van klassieke silhouetten en modellen, maar ook trendy eyecatchers. Hierdoor kun je de collecties van Taifun heel goed onderling combineren. Taifun richt zich op de actieve en de zelfbewuste vrouw boven de 50 jaar, maar door het tijdloze design zit er altijd wel voor elke vrouw iets bij iets. Tenslotte is age nothing but a number! Vandaag de dag gaat het meer om stijl, comfort en niet om de leeftijd. Luister naar jezelf en draag waar jij je goed in voelt. 

 
Taifun: vrouwelijke, elegant en draagbare damesmode

De collecties van Taifun zijn heel herkenbaar. Dit komt door de typische Taifun touch, die aan iedere kledingstuk wordt meegegeven. Kwaliteit, pasvorm en tijdloos design komen samen voor de vrouw van nu. De collecties van Taifun zijn zo uitgebreid met broeken, tops, vesten, jurken en blouses voor dames, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat past bij jou! Taifun ontwerpt kleding waar je als vrouw je goed in moet voelen. Met mooie zachte tinten en een kleurrijke accenten, kun je Taifun het hele jaar door dragen. 

 
Shop nu Taifun damesmode bij Koopman Mode

Taifun damesmode is bij Koopman Mode verkrijgbaar in de winkel. Kom naar onze winkel in Tilligte voor nog veel meer keuze uit de nieuwste collectie van Taifun en nog veel meer damesmode, herenmode en kindermode. Met meer dan 3200 m2 en meer dan 200 merken hebben wij fashion voor het hele gezin. Wil je even bijkomen van al het winkelen. Al onze bezoekers ontvangen een heerlijk gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief aanmelden