• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Tommy Hilfiger is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)


 
 
Tommy Hilfiger bij Koopman Mode 

Tommy Hilfiger vind je bij Koopman Mode op de herenafdeling. Het merk is in 1985 opgericht en staat bekend om haar schepers look met rood, blauw en wit. Dit Amerikaanse merk heeft alles van spijkerbroek tot T-shirt. Dit merk heeft meerdere modellen in het assortiment, van skinny jeans tot een flared jeans.


Tommy Hilfiger populair 

Tommy Hilfiger is bekend geworden doordat Snoop Dogg in een hiphopscene een shirt uit de Tommy Hilfiger collectie droeg. De dag nadat dit te zien was, waren alle shirts uitverkocht en hierdoor werd Tommy Hilfiger wereldwijd bekend. Tommy Hilfiger is nog bekender geworden omdat het merk hierna nog veel samenwerkingen met muzikanten heeft gedaan. Tegenwoordig heeft het merk al meerdere collecties uitgebracht met Lewis Hamilton, bekend van de F1 sport.


Tommy Hilfiger en duurzaamheid 

De ontwerpers van Tommy Hilfiger vindt duurzaamheid belangrijk. Ze hebben een make it possible programma opgestart en hiermee proberen ze de manier waarop mensen kleding dragen te veranderen. Het doel hiervan is om voor 2030 alle producten te maken vanuit een duurzame cirkel. Daarnaast vindt Tommy Hilfiger het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt.


Tommy jeans 

Naast de Tommy Hilfiger collectie hebben wij bij Koopman Mode ook Tommy Jeans. Tommy Jeans is verkrijgbaar op de damesafdelingafdeling. Zien we je snel bij Koopman Mode in Tilligte?