Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Tommy Hilfiger 
Tommy Hilfiger bij Koopman Mode 
 
Kom naar Koopman Mode voor alles op het gebied van fashion en schoenen voor het hele gezin. Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm voor dames, heren, feest, kids en schoenenmode. Ook ben je van harte welkom in ons gezellige fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.
Over Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een merk waar Koopman Mode trots op is. Al sinds 1985 is het een gevestigde naam in de modewereld. In meer dan 115 landen en ruim 1.600 winkels is de collectie van dit Amerikaanse modemerk verkrijgbaar, waaronder bij Koopman Mode. Voor iedere doelgroep wordt twee keer per jaar een collectie ontworpen, van vrouwen en mannen tot kids. Daarnaast ontwerpt Tommy Hilfiger een breed scala aan accessoires en aanvullende collecties. Denk daarbij aan horloges, parfum, denim, sportswear, woonaccessoires en schoenen.

Kenmerken van Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger staat bekend om haar sportieve outfits gecombineerd met felle kleuren. Het uitgesproken merk vindt gretig aftrek bij (jong) volwassenen die casual en sportief door het leven gaan. Het merk richt zich vooral op mannen en vrouwen in de leeftijd van 25 tot 40 jaar. De klassieke Amerikaanse stijl voert de boventoon, waarbij het design wordt uitgevoerd met ‘preppy’ elementen, oftewel elementen die doen denken aan privat schools. Kwaliteit, premium style en een moderne twist zijn belangrijke kenmerken van de designs.