Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Tommy Jeans zijn verkrijgbaar bij Koopman Mode in Tilligte

Tommy Jeans bij Koopman Mode 

De nieuwste collectie van Tommy jeans voor dames is bij Koopman Mode verkrijgbaar bij ons in de winkel. De collectie bestaat o.a. uit jeans, broeken, hoodies, T-shirts en shirts voor dames en heren. In onze webshop hebben wij een deel van de collectie, maar in onze winkel in Tilligte hebben wij nog een veel meer Tommy Jeans en de laatste damesmode trends. Wil je een item in de winkel komen passen? Neem van te voren contact met ons op. 

Contact
 
Tommy Hilfiger en Tommy Jeans voor dames en heren 

Tommy Hilfiger staat natuurlijk bekend om de preppy look en de kleuren rood, wit en blauw. In 1985 is het merk opgericht en staat sindsdien bekend om de signature Tommy stijl. Dit casual merk is uitgegroeid tot groot succes en inmiddels herkent iedereen de drie klassieke Tommy kleuren. Tommy Hilfiger viert de klassieke Amerikaanse stijl en
het merk heeft een grote schare fans en liefhebbers achter zich. In Tommy Jeans komt dezelfde preppy stijl terug, maar in een iets jonge en hippere variant.

De logo trend met Tommy Jeans 

Tommy Jeans is helemaal hot!  De logo prints zijn niet weg te denken uit het modebeeld en Tommy Jeans is mede aanstichter van deze streetstyle trend. Kies bijvoorbeeld voor een hoodie met capuchon met het TOMMY logo boven een stoere jeans. Net zoals Tommy Hilfiger heeft Tommy Jeans een collectie voor zowel dames als heren. Naast de jeans, vind je ook T-shirts, hoodies, tops, shirts. Kies met Tommy Jeans voor een sportieve preppy stijl met hoogwaardige kwaliteit en draagcomfort. 

Shop Tommy Jeans dames en heren bij Koopman Mode 

Ga met Tommy Jeans voor heren en dames voor de Americaanse preppy stijl en wordt casual cool. De nieuwe collectie van Tommy Jeans is bij Koopman Mode verkrijgbaar in de winkel. 

Kom naar onze winkel in Tilligte voor nog veel meer keuze uit de mooiste damesmode, herenmode en kindermode. Met meer dan 3200 m2 en meer dan 200 merken hebben wij fashion voor het hele gezin. Wil je even bijkomen van al dat geshop? Al onze bezoekers ontvangen een heerlijk gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé

Heb je overige vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief aanmelden