• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Tramontana kleding is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Tramontana dameskleding bij Koopman Mode

Tramontana heeft een collectie met een grote verscheidenheid aan blouses, tops, rokken, jurken en broeken. Het merk is in de winkel van Koopman Mode verkrijgbaar. Je vindt Tramontana bij ons in de winkel op de damesafdeling. 

contact winkel
 
Over Tramontana kleding

Dit nederlandse modemerk maakt al sinds 1983 modieuze en vrouwelijke collecties. Het merk is ontzettend populair en is inmiddels wereldwijd bekend. Dit is ook niet zo vreemd, want met Tramontana ben je verzekerd dat je aantrekkelijk en goed gekleed bent. Met Tramontana straal je, want het merk staat voor sexy, zelfverzekerd en positiviteit.

 
Kenmerken van Tramontana

De missie van Tramontana dameskleding is om een de hedendaagse vrouw te laten stralen en goed te laten voelen. Dit zie je terug in de collecties. De collectie heeft altijd wat extra’s en maakt gebruik van verschillende prints en materialen. Altijd elegant en vrouwelijk. Je vindt alles wat nieuws bij Tramontana, omdat er meerdere collecties per seizoen worden uitgebracht. Daarnaast zijn alle items moeiteloos met elkaar combineerbaar, waardoor de items tijdloos en trendy zijn.

 
Tramontana bij Koopman Mode

Tramontanta heeft een collectie met grote verscheidenheid aan blouses, tops , rokken, jurken en broeken. Het merk is  in de winkel van Koopman Mode verkrijgbaar. 

Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons Fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.