• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Vanguard bij Koopman Mode

(0)
Vanguard bij Koopman Mode

Houd je van een onafhankelijke avontuurlijke stijl? Bij Koopman Mode vindt je de stoere jassen, sweaters, polo’s en overhemden van Vanguard in de webshop en op de herenafdeling. Deze afdeling is te vinden op de bovenste etage. Wil je graag in onze winkel komen passen? Vraag van te voren altijd even of het betreffende item op voorraad is.

contact winkel
 
Vanguard

Life is a nomadic discovery

Over Vanguard                     

Vanguard is een populair lifestyle merk met een bijzondere casual uitstraling voor de zelfbewuste, avontuurlijke man. Elk seizoen laten de ontwerpers van de Vanguard-collecties zich inspireren door ontdekkingsreizen langs verschillende continenten. Vanguard richt zich voornamelijk op mannen die vrijheid beschouwen als het hoogste goed en onafhankelijkheid centraal stellen. Comfortabele, stoere kleding is hiervoor natuurlijk een must. 


Kenmerken van Vanguard              

Geïnspireerd door een nomadische levensstijl brengt Vanguard elk seizoen een verfijnde, nomadische collectie op de markt. De collecties bevatten basic items, maar ook uitgewerkte kledingstukken met een mix van materialen en details. Denk hierbij aan stoere items met spannende details en contrasten aan en rustige items, wat leidt tot casual kleding.

 
Vanguard bij Koopman Mode         

Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons Fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief aanmelden