• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Vera Mont is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
 
Over Vera Mont kleding 

Vera Mont is een Duits merk dat in 1961 is opgericht. Het is een trendy couturemerk dat onderdeel is van de Betty Barclay Group. Vera Mont richt zich op de moderne en eigentijdse vrouw en is de modespecialist op het gebied van feestelijke kleding. Tot op de dag van vandaag staat het merk voor exclusiviteit. Het merk maakt gebruik van veel verschillende kleuren en stoffen waardoor er voor iedere vrouw een perfecte jurk tussen zit!

Kenmerken van Vera Mont

De collectie van Vera Mont bestaat uit prachtige avondjurken en party dresses, maar ook jurken die geschikt zijn voor zakelijke momenten. De collectie ziet er altijd zeer feestelijk uit, zo komen er op bijna alle items bijzondere prints terug. Van bloemenprints tot tropische prints: het merk gaat altijd mee met de trends. Felle kleuren, opvallende details en sierlijke ruches zijn kenmerken van items van dit modemerk. Het merk streeft ernaar om elke vrouw elegant, verzorgd en modieus eruit te laten zien in haar jurken. Naast de talloze jurken en rokken die het merk ontwerpt vind je ook bijpassende stukken als jasjes, bolero’s, tops en blazers in de collecties. De Vera Mont feestkleding vind je bij Koopman Mode op de feestafdeling. 

Vera Mont jurken 

Vera Mont is vooral bekend door de mooie jurken die in het assortiment. De jurken zijn elegant en hebben prachtige afwerkingen. De jurken zijn geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Heb je binnenkort een gelegenheid en zoek je hiervoor nog een mooie jurk? Kom dan eens langs op de feestafdeling bij Koopman Mode. 

 
 
Vera mont bij Koopman Mode 

Vera Mont verrast elke collectie weer met de mooiste jurken en feestelijke kleding. U vindt deze collectie op de feestafdeling in de basement.  Wij hebben altijd de nieuwste collecties binnen met de laatste trends.