• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Vingino jongens- en meisjes vind je bij Koopman Mode

(0)
Vingino: Het stoere denim merk voor kids bij Koopman Mode 

Vingino

Ben je opzoek naar een outfit voor je zoon of dochter? Dan is het merk Vingino iets voor jou. Dit merk heeft voor de jongens stoere kleding in het assortiment en voor de meisjes trendy kleding. Vingino is in 2001 opgericht en al snel werd het Nederlandse bedrijf, wereldwijk bekend. De ontwerpers zijn continu bezig met het updaten en aanvullen van de collecties. Je kent het merk misschien wel van Vingino Daley Blind. Vingino heeft namelijk een samenwerking met de voetballer Daley Blind. 

Kenmerken van Vingino 

Het stoere en kleurrijke denim merk heeft collecties voor boys en girls. Het merk is dan ook bij ons verkrijgbaar van maat 104 t/m 176.Vingino heeft stoere en kleurrijke en stoere kleding met een relaxte en comfortabele pasvorm. Kwaliteit staat voorop, dus de items gaan lang mee. Samen met de stoere graphics en authentieke wassingen is Vingino ideaal voor kids van alle leeftijden. Goede pasvormen, trendy details en mooie prints zorgt voor een collectie waar jongens en meiden zich zelfverzekerd in voelen en zichzelf kunnen zijn. 

Vingino jongens- en meisjescollectie

Op de kinderenafdeling hebben we een grote collectie aan kleding voor meisjes en jongens. Naast Vingino hebben we ook merken zoals Ai&ko, Geisha, B.Nosy en nog meer. Ben je benieuwd of we een artikel hebben uit de Vingino collectie? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken of we het artikel in ons assortiment hebben. Daarnaast hebben wij op de kinderafdeling ook een bioscoop en een speelhoek zodat jouw kind zich kan vermaken terwijl jij kleding uitzoekt.