• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Yaya is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)


 
YAYA bij Koopman Mode
YAYA is verkrijgbaar in de winkel van Koopman Mode. Dit merk is in 1002 opgericht en sindsdien niet meer weg te denken uit winkels en uit de kledingkasten. De ontwerper heeft bij het merk Yaya niet een bepaalde leeftijd of persoon gebonden aan het merk. Je houd van Yaya als je van reizen houd.
Over YAYA

YAYA is een merk van eigen bodem. In 1992 is het merk in Nederland opgericht en heeft vandaag de dag duizenden verkooppunten en is uitgegroeid tot een populair merk voor dameskleding. YAYA is een merk die meer uitstraalt dan een kledingstuk. Het is een lifestyle. YAYA staat voor positiviteit, passie en voor de vrouw die houdt van reizen maar ook weer van thuis komen. Kom voor de nieuwe collectie Yaya naar Koopman Mode. 

 
Kenmerken van YAYA

YAYA is een draagbaar en vrouwelijke collectie met basic items voor de kledingkast voor iedere vrouw. De collecties zijn een mix van vintage en industrieel. Authentieke items met een edge. Hollandse nuchterheid met nonchalant, casual en comfortabel met een vrouwelijke twist. De collecties zijn altijd ontworpen met de echte vrouw in gedachte, zodat de items altijd flatteus en elegant vallen en combineerbaar zijn.

 
YAYA bij Koopman Mode

YAYA is verkrijgbaar in de winkel van Koopman Mode. Bezoek onze winkel voor een groter aanbod voor de nieuwste collectie van YAYA met keuze uit tops, T-shirts, blouses, broeken en meer! 
Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons Fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.