• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Zebra

(0)

Zebra

Het merk Zebra maakt tassen voor damens, meisjes en jongens. Zebra heeft rugzakken, schoudertassen, telefoon tasjes en nog heel veel meer. Zebra heeft heel veel verschillenden soorten printen, modellen en materialen zo kan iedereen zijn of haar perfecte tas vinden.

 

Zebra boys & girls

Zebra ontwerpt voor de jongens en meisjes toilettassen, verschillende modellen rugzakken en voor de meisjes zelfs handtassen. Zebra heeft voor de jongens tassen met stoere prints zoals dino’s, jungle, auto thema en nog veel meer. Bij de meiden tassen zitten er hele leuke tas accessoire bij. Voor de meisjes is er ook zeker een heel groot aanbod van tassen ze hebben uiteraard veel verschillende prints zoals, glitters, eenhoorns, verschillende dierenprints en zeker nog meer. Houd je kleine meid alleen niet zo van roze of glitters? Dan is dat zeker geen probleem, want zebra heeft voor de meiden ook hele stoere tassen of unisex tassen wat voor jongens en meisjes is.

 

Zebra women

De vrouwen mogen natuurlijk niet ontbreken! Zebra heeft heel veel verschillende modellen, een XL tas voor al je spullen die je lekker mee kan nemen. Hou je niet van al dat gesleep met je spullen? Het merk heeft ook tassen die wat kleiner zijn of zelfs telefoontasjes. De tassen van zebra zijn vaak afgewerkt met een mooie kartelrand, zo kun je het merk ook herkennen.