• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Zip73 is verkrijgbaar op de damesafdeling bij Koopman Mode

(0)
Zip73 bij Koopman Mode 

Het merk Zip 73 is in 2014 ontstaan. De ontwerpster maakt kleding in ’s-Hertogenbosch door Ilja Jones. Zip staat voor de rits en 73 staat voor de mooie Brabantse stad. De ontwerpster wou broeken ontwerpen met een goede en hoge pasvorm. De 1ste collectie liep zo goed, dat de klanten ook een top, blazer etc. wouden. Het merk staat voor hip met een sportieve twist.

Kwaliteit van Zip73

De hele productie vindt plaats in Portugal. Hier wordt uitsluitend gewerkt met mooie kwaliteiten uit Italië en Spanje. De kleding heeft een sportieve, stoere uitstraling en de ontwerpers gebruiken kwaliteitsstoffen in de kleding. Zip 73 heeft kleding met een goede pasvorm, waardoor de kleding altijd goed zit.

Zip73 is kreukvrij 

De meeste kleding van Zip 73 is gemaakt van Neopreen (scuba). Scuba is een stretchstof die niet kreukt en kleurvast is. Deze stof wordt ook vaak travelstof genoemd. De travelstof zit erg comfortabel en daarnaast flatteert het jouw figuur. Daarnaast heeft Koopman Mode ook merken als Studio Anneloes, Jane Lushka en Zoso die artikelen met de travelstof verkopen.

Mode voor het hele gezin 

Bij Koopman Mode kun je terecht voor het hele gezin. We hebben een dames-, heren- en kinderafdeling. Met meer dan 200 merken, vind je altijd wel iets dat bij jou past. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van een geschikte outfit. Zien we je snel bij Koopman Mode in Tilligte?