Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Zoso is verkrijgbaar op de damesafdeling bij Koopman Mode

Zoso bij Koopman Mode 

Éen merk dat inspeelt op de kleuren van het seizoen is Zoso. Met de kledingstukken van Zosofashion weet je zeker dat je een goede look hebt. Het merk Zoso is verkrijgbaar op de damesafdeling en heeft broeken, blazers, blouses, jassen, jeans, jurken en nog veel meer in het assortiment.

Unieke details met Zoso 

De collectie van Zoso bestaat elk seizoen uit vernieuwende items met unieke details zoals biezen en tijdloze prints. Door het uitgebreide assortiment, kun je eindeloos combineren. Daarnaast kun je de kledingstukken ook combineren met artikelen van andere merken. De collectie van Zoso bestaat uit trendy en stijlvolle items. Door de nette afwerking en trendy designs hebben de items een luxe uitstraling. Het merk is perfect elke gelegenheid, of je een werkafspraak hebt, of je gaat boodschappen doen, Zoso is altijd goed!

Een belevenis bij Koopman Mode 

Maak van je dagje uit bij Koopman Mode een hele belevenis door een personal shopper te boeken. Een medewerker helpt je op het afgesproken tijdstip en data met het vinden van een geschikte outfit. Het kan zijn dat je een outfit zoekt voor een speciale gelegenheid of dat je gewoon een nieuwe outfit wilt hebben. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het modegebied en weten precies hoe ze jouw pluspunten moeten benadrukken. Mocht er iets vermaakt moeten worden, dan kan dit ook. Wij hebben bij Koopman Mode een coupeuse in huis, waardoor sommige vermakingen snel klaar zijn. Daarnaast kun je genieten van een gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé. Ook kun je jezelf hier trakteren op een heerlijke lunch of op iets lekkers voor bij de koffie.