Naar boven
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Party

Partykleding voor dames en heren 

Het is partyseason! Bij Koopman Mode vind je de nieuwste collectie met feestelijke outfits voor dames en heren. In onze webshop vind je een klein gedeelte van onze collectie. Bezoek onze winkel voor de gehele collectie op onze dames-, heren-, kinder- en feestafdeling!

 
De feestcollectie bij Koopman Mode

In onze winkel hebben wij een veelzijdig aanbod van feestkleding en feestjurken voor dames, heren en kids. In de winkel hebben wij op de dames een party collectie voor dames van o.a. NIKKIE, JOSH V, Lofty Manner, Vera Mont, Joseph Ribkoff en Juffrouw Jansen. In de heren hebben wij kostuums en pakken van o.a. Strellson, Benvenuto em Roy Robson. Ook op de kinderafdeling hebben wij een veelzijdig aabod van NIK &NIK, B.Nosy, Tommy Hilfiger kids, Scotch Shrunk en Scotch R'belle.

In onze webshop hebben wij een kleine selectie van onze merken. De voorraad van de winkel en de webshop kan verschillen. Heb je een artikel in de webshop gezien en wil je voor de zekerheid passen bij ons in de winkel. Neem altijd van te voren contact op om teleurstellingen te voorkomen. 

Contact