• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Personal shopping

Ontdek personal shopping bij Koopman Mode 

Heeft je kledingkast een update nodig? Of weet je simpelweg niet meer wat je aan moet trekken? Misschien heb je een outfit nodig voor een speciale gelegenheid? Wat de reden ook is, maak nu een afspraak voor persoonlijk stijladvies. Van maandag tot en met donderdag kun je nu bij Koopman Mode terecht voor personal shopping. Ontdek het gemak van personal shopping met advies door onze stijlexperts en met  volledige en persoonlijke aandacht!

 
Persoonlijke aandacht voor jou

Tijdens het personal shoppen is de volle aandacht gericht op jou. Onze stijlexperts zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op mode gebied en weten precies hoe  de pluspunten te benadrukken en de wat 'mindere' punten te verbloemen. Maar …de belangrijkste vraag is wat past bij jou? Wij geloven dat iedereen uniek is en dat mode vooral bij je moet passen. Samen met onze stijlexperts ga je op zoek naar je eigen stijl. Onze experts zijn er om jou advies te geven: De eerste stap is om te kijken wat jij wilt en waar je van houdt. Echter, probeer ook een keer iets heel anders uit! Soms lijkt een item op eerste oogopslag niet echt geslaagd, maar staat het complete plaatje geweldig. Met andere woorden, laat je vooral verassen!


Beleef Koopman Mode

Met meer dan 200 merken op 3200 m2 hebben wij  een groot aanbod in dames, heren en kidskleding. Kortom, voor ieder wat wils! Ook hebben wij in atelier in huis, waar kleding op maat wordt gemaakt. Geen oppas voor de kinderen? Geen probleem. Op onze kinderafdeling hebben wij een speelhoek en minibios! Ook staat er in het fashion cafe altijd een kopje koffie of thee klaar. Met de beste service en persoonlijk stijladvies wordt personal shopping bij Koopman Mode een echte mode beleving!

Dus waar wacht je nog op? Maak nu een afspraak!

Boek nu een afspraak voor persoonlijk stijladvies!

Klik hieronder om een afspraak te boeken via het contactformulier.

boek nu