Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Feestafdeling


Koopman Mode heeft een aparte afdeling met mode voor elke feestelijke gelegenheid. Je vindt er mooie merken als Joseph Ribkoff, Vera Mont, Frank Lyman en Hermann Lange.

Avondkleding

Een romantisch diner, een feestelijke avond of een concert van je favoriete band. Het zijn de momenten waarop je het stralende middelpunt wilt zijn. De juiste feestjurk of het perfect zittende pak zijn daarvoor onmisbaar, ook in je kledingkast. Bij Koopman Mode zijn we gespecialiseerd in een grote collectie feestelijke avondmode.

Iedere gelegenheid vraagt om een andere outfit. Je kunt bij ons terecht voor iedere dresscode: van strapless avondjurk, een stijlvolle rok of juist een Italiaans gesneden maatpak. Bijpassende accessoires en stijlvolle schoenen maken je feestelijke outfit helemaal compleet. Koopman Mode heeft een aparte afdeling met feestmode, met mooie merken als Herman Lange, Joseph Ribkoff, Vera Mont en Frank Lyman. We helpen je graag om op je mooist voor de dag te komen, passend bij jouw persoonlijke stijl.

Personal Shopper

Iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijke voorkeur. Ben je iemand die houdt van iets exclusiefs of ben je juist een feestganger die zich fijn voelt in basic kleding? Onze personal shoppers helpen je graag met het zoeken naar de perfecte outfit. Een outfit die past bij de gelegenheid én bij jouw persoonlijke stijl. Wij adviseren je over styling, mogelijke combinaties en bijpassende accessoires. Wil je ook graag persoonlijk advies krijgen van een van onze personal shoppers? Dan kun je een afspraak maken met een van onze stylistes. Onze personal shoppers zorgen ervoor dat je geslaagd de winkel uitloopt! 

Eigen naaiatelier

Heb je avondkleding gevonden, maar moet er toch nog iets vermaakt worden? Het verstellen van feestmode krijgt bij ons voorrang. Je kunt er dus zeker van zijn dat je diezelfde avond nog kunt stralen in je nieuwe avondkleding!

Merken

Koopman Mode heeft een uitgebreide collectie avondkleding met mooie merken van onder andere:

-          Joseph Ribkoff
-          Vera Mont
-          Frank Lyman
-          Kyra & Ko
-          Juffrouw Jansen
-          Hermann Lange

 
Bezoek Koopman Mode

Koopman Mode is de one-stop modezaak in Twente. Bij ons vind je alles op het gebied van fashion voor dames, heren en kids. Met meer dan 200 mooie merken en steeds nieuwe collecties, is de keuze enorm! Kom een kijkje nemen in onze winkel in Tilligte.