Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Nieuwe collectie kindermode najaar/winter 19

 
 
Kindermode bij Koopman Mode

Koopman Mode heeft een veelzijdig aanbod van de mooiste kidsmerken met o.a. Tommy Hilfiger Kids, Calvin Klein kids, B.Nosy en Vingino. Ben je opzoek naar kleding voor een feestje of zoek je gewoon een leuke nieuwe set? Wij helpen je graag. Bij Koopman Mode shop je in één keer een compleet nieuwe outfit voor meisjes en jongens. Ook vind je bij Koopman Mode de leukste items voor baby’s.

Kindermode

Koopman Mode heeft veel leuke merken voor kinderen, waaronder NIK & NIK, AI & KO en Name It. Van een feestjurkje tot een stoere broek en van grappige T-shirts tot fijne maillots, je vindt het op onze kidsafdeling. Wil je hulp hebben met het uitzoeken van een leuke outfit? Onze medewerkers helpen je graag.

Mocht je iets ergens gezien hebben en willen weten of wij het item of het merk ook verkopen? Neem dan contact met ons op.

 Merken

Wij hebben een grote collectie aan kinderkleding. Enkele merken die je op de afdeling Kindermode vindt zijn: Vingino, Looxs, Petrol Industries, B.Nosy, Geisha, Name It, AI&KO en Cars jeans. Door het aantal merken hebben wij een grote collectie aan kinderkleding en zit er altijd wel een leuke outfit voor je kind bij.

Bioscoop en speelhoek

Kinderen vinden het heel leuk om mee te gaan als u gaat winkelen, maar hebben er vaak al snel genoeg van. In de speelhoek en bioscoop van Koopman Mode vermaken je kinderen zich, terwijl je rustig kunt rondkijken en passen.

De speelhoek en bioscoop van Koopman Mode bevindt zich op de kinderafdeling. Kinderen hoeven daarom niet te zoeken naar hun ouders of andersom. In de bioscoop worden de leukste kinderfilms gedraaid. Mocht je kind de bioscoop zo leuk vinden, dan kan je kind ook zijn of haar kinderfeestje in de bioscoop van Koopman Mode houden. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

 
Een gezellig dagje uit bij Koopman Mode, dat kan! Voor de kinderen is er op de kinderafdeling een bioscoop en speelhoek. Zo kan ook jij in alle rust even door de rekken gaan op zoek naar een outfit voor de kinderen, of voor jezelf!