Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Nieuwe collectie schoenen najaar/winter 19 


De schoenenafdeling van Koopman Mode is weer terug én volledig vernieuwd!

Voor iedere stijl schoenen slaag je bij ons, van een mooie hak tot een stoere boot en van trendy herensneaker tot een echte eyecatcher. Op de schoenenafdeling, voor mannen en vrouwen, vind je merken zoals Pertini, Giorgio en SPM.


De schoenenafdeling

Je hebt je perfecte outfit gevonden, maar om de look af te maken mis je alleen nog een paar schoenen? Onze verkopers helpen je graag om de juiste schoen te vinden die bij je past, op onze vernieuwde schoenenafdeling. Om jouw look dan helemaal af te maken, bieden we je ook nog een fijne bijpassende collectie tassen, clutches en andere accessoires.

Bij ons tref je uitsluitend personeel aan dat het schoenenvak verstaat. Je ontvangt een uitstekend vakkundig advies, zowel voor de pasvorm als combinaties met kleding.
 
Stylingadvies

Onze stylistes kennen onze steeds wisselende collecties door en door en zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Ze helpen je niet alleen een nieuwe look te creëren, maar voorzien 
je ook van advies over styling, mogelijke combinaties en vanaf nu ook weer bijpassende schoenen. Onze stylistes doen er alles aan om je er schitterend uit te laten zien.

Heb je goede ervaringen met een van onze stylistes en wil je het liefst door hem of haar geholpen worden? Je kunt dit in de winkel aangeven of ons bellen, dan laten wij je weten wanneer zij aanwezig is. In alle rust winkelen met een personal shopper kan ook, neem hiervoor contact op met onze winkel.

Merken damesschoenen:

-          Pertini
-          Cycleur de Luxe
-          Blackstone
-          GOSH
-          MJUS
-          Nero Giardini
-          SPM
-          Piedi Nudi
-          Giulia

Merken herenschoenen:

-          PME Legend Shoes
-          Cycleur de Luxe
-          Blackstone
-          Giorgio
-          H32
-          Melik
-          Mano Studio